Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.         тел.: (044) 482 42 83/84          icons8-facebook  instagram
 
здійснення онлайн-платежів з комісією 0 грн.:     сервіс  iPay.ua.      або      Приват24
ГоловнаЗагальна інформаціяновиниМіжнародна програма «Лідери ХХІ століття» нагородила СК «ВЕЛТЛІНЕР»

 

Як одну з найбільш пріоритетних та перспективних підприємств галузі, ПрАТ "СК "ВЕЛТЛІНЕР"  було представлено до відзнаки в рамках Національної програми "Вибір споживача 2018" і 22 серпня 2019 р. Науково-експертна рада Міжнародної програми «Лідери ХХІ століття» нагородила СК «ВЕЛТЛІНЕР» національним дипломом та званням «Краще підприємство України».
     На урочистій церемонії нагородження в Резиденції Президента України Голові Правління Компанії, Шопулко Людмилі Миколаївні, вручили диплом "Краще підприємство України" в галузі "інші види страхування, крім страхування життя" та нагородили орденом "За досягнення лідерських позицій в управлінні підприємством та вагомий особистий внесок у суспільно-економічний розвиток України".
     Будь-яка нагорода – якісний індикатор діяльності компанії, запорука професійного розвитку та задоволеності персоналу, надійного партнерства, довіри споживачів та досягнення поставлених цілей. Для нас це підкорення вершин професіоналізму та визнання клієнтів.
     Позитивна оцінка нашої роботи стала ще одним підтвердженням надійності і успішності нашої Компанії, ця нагорода додає нам впевненості у своїх силах і надихає на нові перемоги.

 

 

інтернет - магазин

<
>

Вхід для співробітників